ximkex (ximkex) wrote,
ximkex
ximkex

  • Mood:
  • Music:
Jezus. Brian en ik hadden afgesproken om opnieuw te beginnen. Als vrienden verder nix. Het werkt gewoon niet. Er is zoveel verandert tussen ons. Geen vertrouwen van beide kanten en zelfs geen gespreksonderwerpen als we 2 dagen achter elkaar bij elkaar komen.
Alles waar we eerder over konden praten wekt nu negatieve reacties op:

"jah ik ben uitgeweest dit weekend" = "oh nog gezoend dan?"

"jah ik ben bij mandy geweest = oh brian nog gezien / alweer?? "

"jah ik ben bij monique geweest = hartstikke fijn :S vast wel weer gezoend "

Er is echt totaal geen vertrouwen. Bij niets. Hij wil alles doen om dat vertrouwen terug te krijgen enzo. Maar heeft dat wel zin? Kan dat wel? Kan ik dat wel opbouwen? Ik weet het niet hoor. Er is zoveel gebeurt dat ik niet weet of ik dat nog wel kan... Iemand enig idee hoe we hier misschien aan kunnen werken??

Verder. Mijn weekend was zenuwslopend. Maandag ging mam trouwen, dus zij en Bonnie waren het hele weekend ontzettend zenuwachtig, konden niet slapen, waren extra gauw aangebrand en liepen om de haverklap te huilen. Maandag zelf was wel een hele leuke dag. Om 10 uur smorgens in het gemeentehuis werden ze getrouwd (door de moeder van Giepmans - mijn exwiskundeleraar --toeval:p) En na die dienst gingen we naar de watermolens in Borculo foto's maken. Daarna met familie en paar beste vrienden hier thuis geviert. Was erg gezellig. Laat naar bed gegaan, en om half 5 opstaan. Mam ging op huwelijksreis naar Tunesie, en wij dus vrolijk uitzwaaien. Jah. Doodmoe dus he :p ging ik dinsdag naar school. Moest ik op de foto :| omdat ik de vorige keer al niet op school was moest ik snel even een pasfoto schieten. Uberlelijk geworden dus :p maar we zullen zien.

Verder heb ik mezelf aangemeld op www.relatieplanet.nl *grijns* wat een lol! Allemaal rare stumperds die wel in contact willen komen met dat blonde meisje van 18 met zo'n leuke foto op dr profiel (bah) (jah 18 want je kon je niet aanmelden als je jonger was, beetje liegen mag wel :p ) Sneu hoor hoeveel rare lui ik al heb afgewezen met een zeer persoonlijk berichtje: "geen interesse sorry" Jah hallo. Ik ga voor die zooi niet betalen :P

En dan, Hazes :( Wat afschuwelijk. Ik vond hem echt goed (ja vreemd he) ik luisterde vaak naar zijn muziek en wou heel graag nog een keer naar een optreden. Helaas, is het er niet meer van gekomen en heb ik spijt dat ik niet gewoon eerder een keer ben gegaan :S. Ook, had ik heel graag naar de Arena gewilt maandag maar dat kon k natuurlijk niet maken. Ik heb het op tv gekeken en ik vond het helemaal geweldig. Wat veel mensen. Allemaal stil. Ik heb zitten huilen, kippevel kreeg ik ervan. Vooral toen Dreetje en zijn opa gingen praten. Poehpoeh :S het zal je vader maar zijn.. André we zullen je missen. Bouw er een feestje van daarboven (als er een daarboven is).
Overdreven? Zo'n afscheid? Ik denk het niet, hij had het zelf vast geweldig gevonden.

Dat was alles wel weer ongeveer. Ik zit nu lekker chipjes te eten in mijn moeders huis. Zometeen even de katten verzorgen, mijn telefoonoplader pakken en dan naar paps fietsen. ook gezellig :)
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 5 comments